Őszi termés | Újdonságok a polcomon I.

Az utolsó blogbejegyzés óta került hozzám néhány bőrápolási újdonság: némelyiket kaptam, némelyiket vettem, némelyiket hetek óta használom, némelyiket pár napja. Ajánló? Első benyomásos bejegyzés? A zsákmány megosztása? Ahogy tetszik. Első rész.

Őszi termés I.

Holika Holika Seed Blossom Moisture Cleansing Oil – Együttműködés a Holika.hu webshoppal | Tesztelésre érkezett

Amióta írom a Habos Kakaót, időről időre fölkerült a koreai termékeknél a rendeléshez kapcsolódva a kérdés: csak külföldi webshopból/eBayről lehet beszerezni? Már a Chok Choknál látszott, hogy a külföldi rendeléstől ódzkodóknak is kezd végre babér teremni. (Egyébként idén nyáron több csoportban is láttam megolvadt krémeket, összenyomódott csomagolásokat, kifolyt termékeket, a hőség vs. posták küzdelmet nem a kézbesítők nyerték. Aki emellé esetleg még vámeljárást is kapott a nyakába, talán örökre megesküdött magában, hogy az volt az utolsó koreai rendelése. A Holika.hu 2018 augusztusában indult, és – ahogy a nevéből is látszik – egyetlen márka termékeire fókuszál.

2018-10-05 03.35.03 1

A Holika.hu webshopról:

  • Az olajos lemosó, amelyet választottam, buborékfóliába tekerve, töltőanyag között érkezett, esélye sem volt  arra, hogy kiboruljon. Nagyra értékelem az effajta gondosságot.
  • Áttekinthető, igényes felület.
  • Andival, a webshop tulajával többször is egyeztettünk, minden alkalommal kedvesen és készségesen írt.
  • Ha innen szeretnél rendelni, 12500 Ft alatt számolj szállítási költséggel. Cserébe futár hozza a csomagod.

A Holika Holika Seed Blossom Moisture Cleansing Oilról:

  • Kókusz- és olívaolaj képezi az alapját, kicsit viszkózusabb, mint a jelenleg használt másik olajos lemosóm, a Missha Dust Off, vagy egy régebbi darabom, a Klairs Black.
  • Nincs panaszom a hatékonyságára: kellő türelemmel a vízálló szempillaspirált is leszedi. Vízzel könnyen leöblíthető, de talán egy nagyon vékony, egyáltalán nem zavaró réteget hagy maga után – szerintem ettől “moisture” a termék.
  • Nincs panaszom a működésére: bár nekem nem érzékeny a bőröm, tehát ez az információ sokaknak semmit sem jelent, pattanásokat, eltömődött pórusokat nem okozott.
  • Szintén az érzékenyeknek fontos: a parfüm és néhány elmaradhatatlan kivont az INCI végén nem túl erős gyümölcsös, engem almára emlékeztető illatot ad az olajnak.
  • Aki járatos az olajos lemosók világában, az tudja, hogy 300 ml hatalmas mennyiség: egy alkalommal két-három pumpálásnyi olaj szükséges, így hónapokig elég ez az adag.
  • Nagyon megörültem a kis pöcöknek, amely megakadályozza a pumpa lenyomását, a Missha ugyanis a pumpa elfordításával zárul, ami nem egy életbiztosítás a neszesszerben. De az az igazság, hogy egy kis játéka így is van a pumpának, szóval nem teljesen szivárgásmentes. Tudom, töltsem pici flakonba utazáshoz, és kész.

Összefoglalva:

Megismertem egy újabb, megbízható, a legjobb koreai hagyományokat idéző olajos lemosót és egy újabb, megbízható, könnyen kezelhető, családias hangulatú (tudom, ez utóbbi jelző külső szemmel annyira nem állja meg a helyét, de a tulaj lelkessége és kedvessége alapján úgy érzem, mindenki hasonló bánásmódban részesülne) webshopot, amely elhozza Dél-Korea egy kis töredékét Magyarországra. Jó szívvel ajánlom.

Beszerzés:

Hogy részedről is legyen alapja a lelkesedésnek, elárulom, hogy jelenleg a Holika Holika Seed Blossom Moisture Cleansing Oil 20% kedvezménnyel kapható itt: Holika.hu.


A Habos Kakaó követése: Bloglovinon Facebookon | Instagramon

Őszi termés | Újdonságok a polcomon I.” bejegyzéshez egy hozzászólás

Kommentek

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.