Áprilisi karácsony – L’Oréal Miss Baby Roll szempillaspirál | Teszt

Tegyük egymás mellé egyrészt a tébécés fiú vágyát, hogy igazi karácsonya legyen, fával, ajándékokkal, ünnepléssel, és a beteljesedést, amelyre nem lehet decemberig várni (Váratlan utazás, S06E03, Júniusi karácsony), másrészt Szabó Magda Ókútját: a karácsony lelkiállapot, nem étkezés (Hitélet). Ha ránézek a mai teszt főszereplőjére, legelőször az jut eszembe, milyen figyelemmel és szeretettel választotta ezt nekem a testvérem.Áprilisi karácsonyHónapokig tartogattam, nem bontottam ki a karácsonyra kapott spirált, mert a MAC-ben még bőven volt, fölösleges lett volna két nyitott tubus. Március vége felé kezdtem el használni, és teljesen elégedett vagyok a L’Oréal Miss Baby Rollal.

L’Oréal Miss Baby Roll szempillaspirál

Érdekes, hogy hozzánk a Lash Paradise-szal (Paradise Extatic-kal) majdnem egy időben vezették be, nem is tudom, megkapta-e így a kellő figyelmet.

Pozitívumok:
 • Bár elég nagy a kefe, nem nehéz bánni vele.
 • Nekem kezdettől fogva tetszik a festék állaga (szárazkásabb fajta), a kefén lévő mennyiséggel sincs gondom, csak a csúcsát szoktam lehúzni.
 • Nem tudom, hogy a sörték elrendezése miatt-e, vagy más ok miatt, de úgy tűnik, mintha szálanként festené a kefe a pillákat.
 • Hosszabbít, a szempillagöndörítővel elért ívet megtartja, de az én kevéske, vékonyka szempilláimon nem veszek észre különösebb dúsító hatást, igaz, nem is tapadnak össze a szálak.
 • Egész nap szépen tart, nem pereg vagy potyog a festék, bár néha egy kevés föltapad belőle a szemöldököm alá.
 • Nem kell szenvedni a lemosással.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Összességében:

Azt hiszem, erre szokták mondani, hogy megbízható hétköznapi darab. És ez így is van. Most már jó ideje nem tudom elképzelni a reggelt szempillagöndörítés nélkül: tényleg csak pár másodpercről van szó, de amióta ráleltem a megfelelő mozdulatra, látványos a különbség, ha van mivel kiemelni. A Baby Rollal nekem elsőre sosem kerül túl sok festék a pilláimra, lehet építkezni kicsit, de pár húzás után mindig teljesen elégedett vagyok az eredménnyel.

Ha úgy döntenél, hogy most azonnal rohansz valamelyik drogériába a véleményem hatására, kérlek, előbb még nézd meg a tesztfotókat. Őszintén szólva nem tudom, mit írjak. A pozitívumokat teljesen őszintén szedtem össze, nem találok különösebb kivetnivalót ebben a spirálban, de mivel Instán még külön rá is kérdeztek, hogy nekem nem tapasztja-e nagyon össze a pilláimat ez a spirál, nem tudom nem észrevenni, hogy ezek a képek egyáltalán nem támasztják alá a mondanivalómat. Mentségemre két dolgot tudok felhozni:

 1. Mint minden véleményezés, a sminktesztelés is szubjektív műfaj. Ami tetszik az egyiknek, nem tetszik a másiknak, és vice versa.
 2. Amikor értékelem egy spirál teljesítményét, nem öt centiről nézem magam a tükörben. Eddig teljesen jónak (szépnek) láttam az összképet minden esetben, de sokkal közelebbről az objektív mást lát.
loreal miss baby roll jobb szem
Ez a jobb szemem, amit az – elvileg – ügyesebb jobb kezemmel festettem ki. (Bár a zongorázás talán picit ügyesített a balon is. Hozzak egy újabb Szabó Magda-allúziót? Kétbalkéz. (Mondják meg Zsófikának)
loreal miss baby roll szem
Felül festett jobb és csupasz bal. Minden javítás nélkül. Külön fölhívom a figyelmed a szombati, éppen ezért meglehetősen nagyvonalúan (értsd: semennyire sem odafigyelve) eldolgozott fizikai fényvédőre. (Carenel. Teszt itt.) Az alsó pilláimat ritkán festem ki, most leginkább csak a teszt kedvéért. Látszik is.

Én szóltam. Nekem tetszik, nagyon szeretem ezt a spirált, de neked semmit sem tudok garantálni. Részemről: újraveszem, ha elfogy, mert nagyon piszkálja a fantáziám, vajon azért vagyok-e elégedett a festékkel már kezdettől fogva, mert esetleg a drogériában már kibontották, mielőtt megkaptam volna, majd pedig még állt nálam pár hónapot.

További szempillaspirál-tesztek a blogon:

A Habos Kakaó követése: Bloglovinon Facebookon | Instagramon | BlogGyűjtőn

Áprilisi karácsony – L’Oréal Miss Baby Roll szempillaspirál | Teszt” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Ez a szempillaspirál ismerős nekem, én is a testvéremnek választottam, magamnak meg egy mad hippiet, amit még tartogatok a fiókban amíg még jó a másik. De visszatérve erre, a testvérem szereti, és az ő pilláit sem tapasztja nagyon a festék, és nála is ott a probléma, hogy ami hosszít és dúsít, az bizony tapaszt is. Nálam most az aktuális spirál a Maybelline The Colossal Volume Express.

  Kedvelik 1 személy

Kommentek

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.