Fátyolmaszkok versenye VII. | Vendégposzt

Bár Clara012 időről időre elmondja, hogy a bőrápolási rituáléból nem a fátyolmaszkozás a kedvence, mindig megkérem, tegyen kísérletet a tesztelésre érkezett (SzépségCenter, Chok Chok) érdekességekkel, hátha egyszer ő is kincsre bukkan. (Megjegyzés: a korábban tesztelt rózsás Narüko maszk pont ebbe a kategóriába tartozik.) 2018-03-30-18-44-31.jpgHárom maszk, két webshop, egy tesztelő. Az elmúlt egy hónapban ezt a három maszkot használtam el. Sok  olyan újdonságot próbálhattam ki, amire már régóta kíváncsi voltam, volt közte hidrogélalapú, feszesítő és extra vékony szövetből készült maszk is.

Narüko Feszesítő és Bőrragyogást Fokozó Maszk Fehér Magnóliával

A három maszk közül ezt használtam el elsőnek, de más szempontból is első alkalom volt ez: sosem próbáltam ezelőtt ilyen fülre akasztós, feszesítő fátyolmaszkot.

2018-03-30-18-49-28.jpg
Köszönöm Marcsinak és a Szépségcenter webshopnak, hogy kipróbálhattam!

Két extra, fülre akasztható szövetdarab gondoskodik az állvonal feszesítéséről, de szerencsére ezek nem túl szorosak, nem fájdult meg a fülem. Az, hogy a nyakat is lefedi a maszk, erős túlzás, az áll alatti területet valóban letakarja, de ez a nyakamnak maximum az 1/5-t teszi ki. Kevesebb szérum, vagyis inkább lotion volt a tasakban, mint általában, csak a nyakamra volt elég. Az illata enyhe, nem meghatározható, számomra inkább kellemetlen, mint kellemes, egy gyerekkori Avonos ajakápolóra emlékeztet. 15 perc után levettem és kifacsartam a maradék lotiont, amivel bekentem a dekoltázs-váll területét is. Gyorsan beszívódott, miközben kialakult egy kellemes, feszes érzés. Levétel után selymes volt a bőröm felülete, de nem éreztem mélyen hidratáltnak, mint egyes fátyolmaszk után, viszont a fülcimpám is puha volt a két extra szövetdarabnak köszönhetően. Anyukám szerint szemmel látható volt a változás, én nem láttam semmit, csak éreztem a “feszességet”. Mivel nem volt elég tápláló, folytattam a rutint, ez megszüntette a feszes érzést. Ahova sok lotion került, ott összekukacosodott, valamint látványos csomók keletkeztek a hajvonalnál is. Másnap a “hámló” szérumon kívül nem láttam/éreztem semmit, de nem is vártam, hogy feszesebb arccal ébredjek. A kukacosodás miatt hétvégére ajánlom.

magnólia2.jpg

Narüko Pórusösszehúzó Maszk Rózsa Kivonattal

2018-03-30-18-47-50.jpg
Köszönöm Marcsinak és a Szépségcenter webshopnak, hogy kipróbálhattam!

A maszkot kinyitva meglepődtem, hogy ez is papírral együtt van összehajtogatva, de amint felkerült az arcomra, megértettem az okát. A maszk ugyan hagyományos szövetfátyolmaszk, de leheletvékony és nagyon puha, sajnos sikerült elszakítanom igazgatás közben. Az illata nem sikerült olyan jól, mint a márka másik rózsás maszkjának, ebben a rózsa mellett van valami savanykás-szúrós szag is, ami elrontja az összképet. A tasakban bőven maradt a híg, vizes szérumból, amivel bekentem a nyakam, vállam, dekoltázsom. A szérum pillanatok alatt és maradék nélkül beszívódott. Fantasztikus vízhiányos bőrre, legyen az akár száraz, akár zsíros. Miután levettem a maszkot, kifacsartam az abban maradt szérumot, ismét bekentem a nyakam, dekoltázsom. A második réteg is hamar beszívódott, nem maradt utána ragacsos érzet csak selymes, feltöltött bőr. Hogy van-e pórusösszehúzó hatása, azt nehéz megmondani, mivel amúgy sincs problémám a pórusaim méretével. Az orrom körül mintha kisebbek lennének, de ez csak a hidratálás miatt is tűnhet így, ugyanis kiszáradt bőrön nagyobbnak tűnnek a pórusok. Krémet muszáj volt utána felkennem.

rózsa2.jpg

Whamisa Bio Hidratáló Hidrogél Maszk

2018-03-30-18-54-27.jpg
Köszönöm Marcsinak és a Chokchok webshopnak, hogy kipróbálhattam!

Ismét egy újdonság, ez nem a szokásos szövetfátyolmaszk, hanem hidrogél maszk. Két részletben lehet feltenni az arcra, mindkét része papírra van hajtogatva, ami nagyon praktikus, mivel a sikamlós hidrogélt lehetetlen lenne megfogni és felemelni. Felhelyezni  is trükkös, mivel arcon is csúszkál, de vannak bevágások, amik segítik a maszk illeszkedését. Méretét tekintve ez az eddigi legjobb, nem lóg rá a hajvonalra, az államon picit túlér, de ezt leszámítva tökéletes. Nagyon sokat csúszkál, így gyakran kell igazgatni, de ez az én hibám, mivel ülve szoktam maszkozni. Ehhez le kellett volna feküdnöm, de akkor biztosan elalszok, és még volt dolgom aznap este. Ahogyan szívódik be a szérum egyre kevésbé csúszkál a maszk és a helyén marad.

IMG_20180318_185832.jpgAz illata erős, de kellemes, olyan citrusos-zöld teás, az Yves Rocher zöld teás parfümjére emlékeztet. A szemkörnyékemet enyhén csípte az első 5 percben, más problémám nem volt. A tálcán egy bő teáskanálnyi szérum maradt, kevésnek tűnt de nagy területet be tudtam vele kenni (nyak, váll, dekoltázs). Elég ragadós maradt a bekent terület a szérum beszívódása után is. Maga a folyadék enyhén sárgás színű, nagyon sűrű, valahol a gél és a szérum között van. Különleges élmény volt hidrogél maszkot használni. Mivel teljesen átlátszó, látszik alatta a bőröm de van egy kis blurring hatása, olyan mintha vastag rétegben kentem volna fel szilikon primert. Levétel után feszes, feltöltött, sima bőr fogadott, mélyen hidratáltnak éreztem a bőröm. Közvetlen levétel után nem hiányoltam a krémet, de lefekvés előtt be kellett krémeznem az arcom. Négy óra alatt a ragacsosság 80%-a eltűnt, reméltem, hogy a maradék is eltűnik reggelre. Sajnos nem így történt, reggel elég csúnya látvány fogadott: a hajvonal mentén csimbókok sorakoztak, a nyakamon összecsomósodott a felkent szérum, pedig  ide nem is kentem krémet.

Korábbi epizódok:

A Habos Kakaó követése: Bloglovinon Facebookon | Instagramon | BlogGyűjtőn

Fátyolmaszkok versenye VII. | Vendégposzt” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Kommentek

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.