Glamour-napi haul | Vendégposzt

Íme, az első zsákmányos bejegyzés a Habos Kakaón! Szerintem Clara012 nagyon okosan vásárolt, még a végén engem is meggyőz a Glamour-napok létjogosultságáról. Vagy “csak” az esztétikusan fotózott halmoktól dobbant meg a szívem, és pörgött fel a gyűjtögetésre kódolt agyam? Mindenesetre, legalább nem én álltam értük sorban.

Glamour-napi haulVendégposzt

Ahogy ígértem a Glamour-napról írt pro-kontra bejegyzésben, most megmutatom, miket vásároltam idén.  DM-, Rossmann-, Bioderma- és Yves Rocher-kuponokat használtam fel. Üzletekre lebontva fogom bemutatni, hogy miket vettem és miért.

Rossmann

IMG_20170408_111400
Kezdjük a vásárlásom első állomásával, a Rossmannal! A BB krémem a végét járja, és mivel nem vagyok vele teljesen megelégedve, szerettem volna valami újat találni. A színválasztás elég nyűgös procedúra nálam, ezért gondoltam, szétnézek az itthoni kínálatban, hátha találok kellően világos terméket. Szerencsére a Catrice idei szortimentjében megjelent a 24H Made to Stay alapozó, amiből kapható 005-ös árnyalat (eddig, ha jól tudom, a 010 volt a legvilágosabb Catrice szín). Az árnyalaton kívül a másik szimpatikus tulajdonsága az, hogy illat- és alkoholmentes, ami viszonylag ritka sminktermékeknél. A másik Catrice termék egy szemöldökformázó gél. Nagy kedvencem, jó párszor újravettem már. Ebben az árkategóriában csak az Essence szemöldökformázóját ismerem (két árnyalatban kapható), de azt nem próbáltam. Sajnos csak egy árnyalatban* kapható, de szerencsémre ez az árnyalat pont illik az én hajamhoz és nagyon természetes vele a végeredmény. (Habos Kakaó beleszól: amikor legutóbb találkoztam Clara012-vel, feltűnt, milyen szép, ápolt, frissen szedett és színezett hatású a szemöldöke. Kiderült, hogy akkor is ezzel a csodaspirállal formázta. Engem meggyőzött!) Kosaramba került még két darab Lovely szempillaspirál is, amit biztosan nem kell bemutatni, hiszen a KM legnépszerűbb spirálja. Ezeket egyébként Anyukámnak vettem, régebben én is ezt használtam, de most van helyette más, amit szívesebben használok.

*A Habos Kakaó bloggere hívta fel rá a figyelmem , hogy két árnyalatban kapható a termék. (HK beleszól: persze, hogy felhívtam Clara012 figyelmét, miután “véletlenül” épp volt utam a Rossmannba, és “véletlenül” épp megnéztem ezt a szemöldökformázót, és szinte csak az mentett meg a vásárlástól, hogy nem tudtam, Clara012-nek melyik szín van meg.) Erről én nem tudtam, emlékeim szerint régebben egy árnyalat volt csak elérhető. A sötétebbik árnyalatot (10) használom, de most a Glamouron mellényúltam, és a világosabbat (20) hoztam el. Az árnyaltok számozása is azt sugallja nekem, hogy eredetileg csak egy árnyalat volt, mivel a számozás mindig a világosabbal szokott kezdődni.

DM

IMG_20170408_111914.jpg

A képről is látszik, hogy a DM-ben inkább a szükséges higiénés dolgokat szoktam beszerezni. Kedvenc Bled-A-Med fogkrémből négy darabot vettem (csak), mivel az előző Glamour-napokról is van még pár darab itthon. Listerine szájvízből a zöld teásat imádom, furának tűnhet ez az íz, de nekem kellemes meglepetést okozott. A két Garnier micellás vizet barátnőmnek vettem, aki nem tudott időben elmenni vásárolni. Régebben én is vettem belőle, de az olajos tisztítás kipróbálása óta csak ritkán nyúlok micellás víz után. Kedvenc balzsamom most az Elseve Extraordinary Oil vonalából van. Szerintem nagyon megéri, mivel 400 ml kb. 1100 Ft, a többi Elseve balzsam pedig 200 ml-es, 800 Ft-ért. Szerencsére a hajamnak nincs extra igénye, így általában egy szimpatikus balzsamot leveszek a polcról, és megveszem. A tavaly őszi Glamouron ezt a balzsamot vettem meg, és azóta ragaszkodom hozzá. Erős parfümös illata van, ami másnap is érződik, arany mikrocsillámok vannak benne, és finom puha lesz tőle a hajam. Két nem kuponos termék maradt a végére. Az egyik a Balea Med géles arclemosója, amit évek óta újraveszek. Egyszer próbáltam ki helyette mást, de végül visszatértem hozzá, és épp akciós volt. A másik egy Dontodent fogselyem, szeretem ennek a márkának a fogselymét, nem érzem, hogy egy drágább termék jobb lenne.


Gyógyszertár, Bioderma

IMG_20170408_092708

Pár hete kinéztem a Bioderma Photoderm LEB napallergia elleni fényvédőjét, amit most kuponnal be is szereztem. Spf 30-as védelmet nyújt, spray kiszerelésű, és modern kémiai fényvédőket tartalmaz, természetesen illat- és alkoholmentes termék. Nagyon bízok benne, hogy arcra is tudom majd használni, mivel nyáron elutazok egy hónapra és jó lenne, ha arcra-testre tudnám ugyanazt a fényvédőt használni. Erről biztosan fogtok még olvasni a blogon egy részletes teszt formájában.

Yves Rocher

IMG_20170408_112523
Anyukámmal közös kedvencünk az Yves Rocher Zöld Tea illatú parfümje, harmadik vagy negyedik üveggel vettük újra. Mivel illatokat nem tudok szépen körülírni, és a parfüm vásárlás amúgy is egy erősen szubjektív biznisz, csak pár mondattal jellemzem. Egyszerű, de nagyon kellemes illat, estig nem tart ki, de pár órát kibír. Nekem ez a tökéletes hétköznapi parfüm. Van ezen kívül még két Yves Rocher parfümöm: az egyik rózsás, a másik kókuszos illatú. Tartósságban egyik sem jeleskedik, a legtartósabb ezek közül a zöld teás. Negatív tulajdonságuk ellenére mindhármat szívesen használom, mivel szeretem az egyszerűbb, nem feltűnő illatokat magamon.

Ti részt vettetek a Glamour-napokon? Vettetek valamit?

Ha tetszett, amit olvastál, Bloglovinnal is követheted a blogot!

A Habos Kakaó Facebook-oldalát itt találod.

Glamour-napi haul | Vendégposzt” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Tetszetős bejegyzés. Szerintem csupa olyan dologgal ami hasznos, ha levesszük a listáról azokat amiket nem magadnák vettél , végeredményben nem is olyan nagy a kupac.

    Kedvelik 2 ember

    1. Örülök ha tetszett 🙂 Igyekszem okosan vásárolni, és határozott fejlődést látok magamon pár évvel korábbi Glamour-napomhoz képest.

      Kedvelés

  2. Én most ügyesen kihagytam a glamour napokat. Amúgy is olyan dolgok voltak a kívánságlistàm élén, amiket nem lehet kuponnal beszerezni.
    A Catrice alapozóra azért kívàncsi lennék. Kényelmes viselni, nem szárit vagy ilyesmi? A színekkel nekem is szokott probléma lenni, pedig nem vagyok hófehér, és nem is rózsaszínes a bőröm, inkább picit sárgás és gyorsan barnulok, de mégis sok alapozó vagy korrektor totàl narancssárga hozzám képest.

    Kedvelik 1 személy

    1. Tesztelem egy pár hétig és lesz utána róla bejegyzés 🙂 Sajnos még nem nagyon tudtam kipróbálni sem mert elég szoros az időbeosztásom most, de ami késik nem múlik 🙂

      Kedvelés

Kommentek

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .