A lányok és a multitasking – Real Techniques Multitask Set | Teszt

Az eBay-ről és drogériákból vásárolt ecsetek mellé beszereztem egy Real Techniques Multitask szettet, és nem bántam meg, nagyon megszerettem mindhárom darabot. Azoknak, akiknek egyébként is hegyekben állnak otthon a sminkecsetek, nem valószínű, hogy tudok újat mondani. Viszont azoknak, akik nem hívei a halmozásnak, és inkább egyszerűbb sminkeket készítenek, hasznos lehet ez a bejegyzés. 

a-lanyok-es-a-multitasking

A Real Techniques Multitask szettet úgy vettem meg, hogy nem olvastam róla véleményeket. Egyrészt azért, mert Krémmánián egy darab sem volt róla, másrészt azért, mert bíztam a márka hírnevében, illetve pontosan ilyen ecseteket szerettem volna venni egyenként is: egy lazábbat púderezéshez, egy tömöttebb oválisat highlighterhez, illetve egy pufi satírozóecsetet.

rt-ecsetek-unboxing

Marketingígéret

Ez a limitált kiadású szett egyszerűbbé teszi a sminkelési rutint. A kollekcióban három vadonatúj, exkluzív, egyedi szálvágású és méretű ecset kapott helyet. Ezek a sokoldalú ecsetek folyékony, porállagú és krémes termékekkel is használhatók. Az ecsetek szintetikus szálakból állnak, nem csíkoznak, makulátlan eredményt biztosítanak, nincs szükség a rétegek építgetésére. Könnyű tisztítani őket, és tartósak.

Tapasztalataim

A három ecset bombabiztos csomagolást kapott. A dobozon részletes információk olvashatók a Real Techniques márkáról és az ecsetekről. Szerepel a szokásos színkódolás is: sárga – alapozás (base: Multitask Face Brush), lila – szemek (eyes: Multitask Eye Brush), rózsaszín – befejező lépések (finish: Multitask Cheek Brush). Viszont az ecsetek feladatának körülírásánál – a többféle felhasználási lehetőséget igazolandó – inkább a kategóriák közötti átjárhatóság válik hangsúlyossá. A szett része egy ecsettartó is.

Pozitívumok:

 • Sokkal puhábbak, mint bármelyik eddig használt ecsetem.
 • Nem nyelnek el túl sok terméket.
 • A többféle feladat ellátása nem pusztán üres ígéret.
 • Nekem az ecsettartó is jól jött, utazáskor hasznos, mert beleférnek még más ecsetek is.

dscf1119

Multitask Face Brush

 • Szívesen használom az arcom T-zónájának lepúderezésére.
 • Pirosítani nagyon szépen lehet vele a ferdén vágott szálak miatt.
 • Kontúrozáshoz/bronzosításhoz sem rossz, de inkább azoknak válhat be, akik a kevésbé látványos kontúrt kedvelik. Ez az ecset ugyanis elég laza, így nem annyira lehet vele egy keskenyebb sávra koncentrálni. Viszont az eredmény szerintem sokkal természetesebb így.
 • Használtam alapozáshoz is, tényleg csíkmentesen sikerült eldolgozni vele mind a Bourjois CC krémet, mind a L’Oréal Infallible 24H-Matte alapozót.

Multitask Eye Brush

 • Ez a kedvencem a készletből, mert egy nagyon egyszerű szemsminket gond nélkül össze lehet hozni vele: pl. az Essence Contouring szemhéjpúder szett világos árnyalatát felviszem vele a teljes szemhéjamra, majd a sötétet a mélyítővonalba, összesatírozom, és kész is. Nem a legprecízebb módszer persze, de a mindennapokban nekem teljesen megfelel.
 • Bonyolultabb szemsmink esetében (itt sem nikkietutorials-i szintre kell gondolni) csak satírozásra használom, mert a mélyítővonal precízebb hangsúlyozásához az ecsetszálak túl széttartóak.
 • Mivel a szálak egyáltalán nem szúrnak, szívesen dolgozom el ezzel az ecsettel a korrektort a szemem alatt.
 • A képen látszik egy szál, ez az első mosásnál kihullott, de több szálat azóta nem veszített az ecset.

Multitask Cheek Brush

 • Szem alatti korrektor fixálására, a T-zóna precíz lepúderezésére, highlighter felvitelére és picit élesebb kontúrozásra szoktam használni.
 • Pirosításra inkább a kevésbé pigmentált pirosítókkal használom szívesen, mert bár szépen, foltmentesen fölviszi a festéket, kell mellé egy másik, lazább ecset, amellyel el lehet dolgozni a széleket, hogy elkerüljem a bohócarcot. Az erősebben pigmentált pirosítóimmal még gyakorolnom kell.

Összességében:

Elégedett vagyok ezzel a készlettel. Kicsit aggódtam, hogy megúszósra véve a koncepciót, ezek az ecsetek vagy semmire sem lesznek igazán jók, vagy egy-egy feladatot fognak kiválóan teljesíteni, a többinél pedig kompromisszumot kell kötni. De alaptalan volt az aggodalmam: a multitasking ebben az esetben azt jelenti, hogy ezek az ecsetek többféle feladatot egyformán jól látnak el. Az eBay-ről származó Real Techniques-utánzataimmal nem tudom minden szempontból összehasonlítani őket, hiszen nem egyeznek meg a típusok. Az biztos, hogy az eredeti Real Techniques ecseteimet könnyebb kimosni, és gyorsabban száradnak, illetve jobban megtartják a formájukat.

Beszerzés:

A Real Techniques Multitask ecsetszett az iHerbön akciósan kb. 3600 Ft jelenleg. Amikor megrendeltem, ettől is olcsóbb volt, és éppen nem kellett postaköltséget fizetni rá, szóval érdemes figyelni, ha valakinek felkeltette az érdeklődését.

Ha tetszett, amit olvastál, Bloglovinnal is követheted a blogot!

A Habos Kakaó Facebook-oldalát itt találod.

A lányok és a multitasking – Real Techniques Multitask Set | Teszt” bejegyzéshez 11 hozzászólás

Kommentek

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.